SlovenščinaItalianITEnglish (UK)

NAJEM ŠPORTNIH IGRIŠČ

TENIS ŽOGICA 2018

Način in pravila uporabe igrišča v letu 2018:

 1. Rezervacije!?  Enako kot lani preko internetne aplikacije Sportifiq na https://zogica.sportifiq.com/
 2. Cena:
Paket 100 cena 100€ 25 ur (4€/h)
Paket 50 cena 50€ 10 ur (5€/h)
 1. Plačilo. Paket naročite z plačilom izbranega zneska na spodaj prikazani transakcijski račun. Pri nakazilu morate obvezno vnesti ime in priimek, da vam lahko pravilno dodelimo paket. Transakcijski račun št.: SI56 051008016132062, imetnik računa  Marjan Grobiša s.p., Cesta Goriške fronte 95/a, 5290 Šempeter. IBAN – ABANSI2X . Če ste prvič vpisani v Sportifiq morate obvezno zraven imena in priimka vnesti svoj telefon, ker se preko njega vrši verifikacija računa!
 2. Za dodatne informacije me lahko pokličete na GSM 041 798 839 ali v italijanščini - Max Magris +39 3487601699
 3. Važno opozorilo
  • Uporaba teniških igrišč je na lastno odgovornost
  • Igranje je dovoljeno izključno z teniškimi copati (gladka podlaga)
  • Pred iztekom igralnega časa je potrebno igrišče poravnati. V kolikor so poškodbe na igrišču globje je potrebno poravnati igrišče tudi z leseno ali aluminijasto poravnalno desko.
  • Kadar je igrišče zaprto (zaradi dežja), kar je razvidno na Sportifiq strani je igranje prepovedano.

 

 

PIŠKOTKI

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "sprejmem" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja spremenite nastavitve vašega brskalnika. Več o piškotkih

Sprejmem

Kaj so piškotki? Piškotki so majhne tekstovne datoteke na vašem računalniku, v katerih se shranjujejo informacije o tem, kolikokrat obiščete našo stran in kaj vas v teh obiskih zanima. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov oz. informacij, ki bi vas lahko identificirale. Zakaj so piškotki potrebni? S pomočjo piškotkov vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo na spletni strani. Tako se npr. v piškotke lahko beležijo vaše preference in nastavitve, vnosi v spletne obrazce in informacije za prijavljene uporabnike. S pomočjo piškotkov lahko beležimo statistiko spletne strani. Nekateri piškotki so nujno potrebni za samo delovanje spletne strani, medtem, ko se ostali lahko shranijo, le če se s tem strinjate. Onemogočenje piškotkov Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. V nastavitvah brskalnika lahko piškotke kadarkoli izklopite. Če piškotke izklopite, spletna stran ne bo delovala optimalno oz. bodo nekatere funkcionalnosti onemogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov bo brskalnik še vedno pridobival določene informacije, ki so potrebne za osnovno delovanje naše spletne strani.

sport

glutenfree