SlovenščinaItalianITEnglish (UK)

ŠPORT

   KOLESARSKA PROGA Solkan - Plave

Kolesarska proga Solkan - Plave ima od 9.1.2016 pravnomočno uporabno dovoljenje. Proga je odprta!!!

 

   IGRE Z ŽOGO

Ob tendi je urejeno igrišče z otroškimi igrali, kjer se lahko nadebudneži razigrajo, ko čakajo na kosilo ali večerjo, predvsem pa po obedu, ko so njihovi trebuščki že polni.
Poleg otroškega igrišča se neposredno ob lokalu nahajajo igrišča za igre z žogo – odtod tudi ime Žogica.
Izbirate lahko med:
košarko, odbojko, tenisom ...
V toplih poletnih večerih pa se bo vsem športnim »tipom« prav gotovo prilegel dvoboj v odbojki na mivki – beachvolley.


Najem igrišč-cenik

   ADRENALINSKI PARK

Soča Fun Park je pustolovski park, ki je namenjen zabavi za vso družino. V parku se povzpnete med drevesne krošnje in se odpravite na pravo popotovanje med drevesi. Svet boste videli in doživeli iz druge perspektive. Najpogumnejši lahko obisk Soča Fun Parka zaključite s spustom poguma. Flying fox oziroma spust po jeklenici z enega na drugi breg Soče razpona 300 metrov, cca. 40 metrov nad vodno gladino vam bo zagotovo pognal agrenalin po žilah.

Več na www.socafunpark.si

   KAJAK

Soča je zaradi svojih živahnih brzic prava Meka za kajakaše. Eno izmed najprimernejših mest je prav pod hidroelektrarno, nedaleč od Žogice, kjer navadno trenirajo člani Kajak kluba Soške elektrarne, ob starem jezu pa je urejena nova kajakaška proga. Sicer pa ima kajakaštvo na Goriškem več kot 50 letno tradicijo. Domači kajakaši se lahko pohvalijo tudi s celo vrsto medalj z največjih svetovnih tekmovanj.

www.socakajak-klub.si

   BUNGEE JUMPING

V Solkanu se nahaja edini Bungee jumping center v Sloveniji.

Nepozabni skok s 55 metrov visokega solkanskega mostu je prava izbira za vse tiste, ki vas privlačijo ekstremna občutja. Od konca aprila do konca oktobra lahko poletite naravnost proti zeleno-modri deroči Soči.

www.bungee.si

PIŠKOTKI

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "sprejmem" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja spremenite nastavitve vašega brskalnika. Več o piškotkih

Sprejmem

Kaj so piškotki? Piškotki so majhne tekstovne datoteke na vašem računalniku, v katerih se shranjujejo informacije o tem, kolikokrat obiščete našo stran in kaj vas v teh obiskih zanima. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov oz. informacij, ki bi vas lahko identificirale. Zakaj so piškotki potrebni? S pomočjo piškotkov vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo na spletni strani. Tako se npr. v piškotke lahko beležijo vaše preference in nastavitve, vnosi v spletne obrazce in informacije za prijavljene uporabnike. S pomočjo piškotkov lahko beležimo statistiko spletne strani. Nekateri piškotki so nujno potrebni za samo delovanje spletne strani, medtem, ko se ostali lahko shranijo, le če se s tem strinjate. Onemogočenje piškotkov Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. V nastavitvah brskalnika lahko piškotke kadarkoli izklopite. Če piškotke izklopite, spletna stran ne bo delovala optimalno oz. bodo nekatere funkcionalnosti onemogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov bo brskalnik še vedno pridobival določene informacije, ki so potrebne za osnovno delovanje naše spletne strani.

sport

glutenfree